None
S ponosom predstavljamo eno najboljših ERP rešitev na svetovnem trgu!

V torek, 4. aprila 2017, smo v hotelu Habakuk organizirali dogodek, kjer smo predstavili demo verzijo ERP informacijske rešitve IFS. Pri predstavitvi rešitve so se nam pridružili tudi naši partnerji iz podjetja IFS iz Poljske.
 

Kaj je IFS?

 
IFS je priznana rešitev, ki omogoča celovito in učinkovito planiranje virov podjetja za optimiziranje poslovnih procesov in znižanje stroškov poslovanja.

V letu 2016 smo s podjetjem IFS, ki ima sedež na Švedskem, sklenili partnersko pogodbo in tako kot partnerji pokrili naslednje teritorije: Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Makedonija, Kosovo in Albanija.  

IFS stremi k agilnemu poslovanju in je namenjen hitremu prilagajanju sprememb. Za uporabnika je enostaven in grafično dovršen, kar še poveča vašo uporabniško izkušnjo.Zakaj je IFS informacijska rešitev prava za vas?

    Izjemen vpogled v poslovanje
IFS ponuja privlačno in intuitivno delovno okolje, ne glede na to ali uporabljate računalnik, telefon ali tablico. Enostavnost uporabe in prihranek v času vpliva na večjo produktivnost in učinkovito uporabo aplikacije.
    Prinaša resnično poslovno prilagodljivost
Najuspešnejša podjetja so tista, ki se hitro prilagodijo spremembam na trgu. IFS je rešitev, ki raste z vašim podjetjem v skladu z zahtevami kupcev in poslovnega razvoja.
   Samo, kar potrebujete
Zahvaljujoč v drugačni arhitekturi aplikacije, lahko izberete samo poslovne komponente, ki jih potrebujete. In seveda dodate nove, ko vaše podjetje napreduje.IFS je sestavljen iz več kot 100 komponent, med katerimi boste zagotovo našli kakšno za vsako vašo potrebo.
    IFS je pravzaprav več kot le ERP
Ima vgrajeno funkcijo za upravljanje projektov (EPM), upravljanje premoženja (EAM), vodenje proizvodnje, dobavne verige, upravljanje storitev in upravljanje odnosov s  strankami.
    Sodelovanje na vsakem koraku
Moderno poslovanje je prineslo drugačen način poslovanja. Vedno več ste na poti, pri stranki – izven pisarne. Z IFS vam ponujamo zadnjo generacijo komunikacije in sodelovanja med zaposlenimi.
    Razvoj brez kompromisa
Uporabljamo agilen razvoj na vseh naših projektih in imamo orodja, arhitekturo in procese, ki podpirajo neprekinjene sprememb.
 

Program

 
9.30 - 10.00 SPREJEM UDELEŽENCEV
10.00 - 10.10 Pozdravni nagovor 
10.10 - 10.30 Pogovor z Ilko Štuhec
Dan smo pričeli v zmagovalnem duhu, saj se nam je pridružila Ilka Štuhec, prejemnica malega kristalnega globusa v smuku in v alpski kombinaciji v sezoni 2016/2017.
Pogovor je vodila Bernarda Žarn.
10.30 - 10.45 Uvodna predstavitev LANCom - IFS*
Predstavitev partnerjev.
10.45 - 11.10 IFS APPLICATIONS 9
Predstavitev najsodobnejšega sistema, ki omogoča celovito obvladovanje poslovanja in podporo pri poslovnem odločanju.
11.10 - 11.40 Demo IFS APPLICATIONS 9*
IFS v živo! Uporabna rešitev, ki deluje na enostaven, razumljiv način.
11.40 - 12.00 ODMOR KAVA/ROGLJIČEK
12.00 - 12.30 Case study
Najboljše prakse v svetu. Predstavitev primerov uvedbe programske rešitve.
12.30 - 12.45 ZAKLJUČEK
12.45 - 14.00 Individualni pogovori, demo 
Rešite vprašanja, preden postanejo problemi.
*Predavanja so potekala tudi v angleškem jeziku.

Moderatorka dogodka je bila: Bernarda Žarn.
 

Podrobneje smo predstavili
 
IFS v industriji IFS v storitvah
IFS je s svojim dovršenim projektnim modulom in dokumentnim sistemom idealen za proizvodna podjetja v vseh industrijah. Pomaga proizvodnim podjetjem, da sprejmejo in izkoristijo dobre prakse globalne industrije. IFS je začel svoj razvoj storitvenega modula v eni izmed najbolj zahtevnih industrij - nuklearna elektrarna in dosegel zelo visok standard. Danes nudi IFS morda celo najbolj dovršeno rešitev na področju storitvenih podjetij