None

Brother

Podjetje Brother je bilo ustanovljeno pred 100 leti v mestu Nagoya na Japonskem, bogato 50-letno zgodovino pa ima tudi v Evropi. V Evropi se je prvič pojavilo na Irskem, in sicer leta 1958. To je bil čas vseh mogočih izdelkov – od pisalnih strojev do motornih koles! Od številnih različnih tiskalnikov, skenerjev in tiskalnikov nalepk do spletne konference in drugih poslovnih rešitev, ki pomagajo prilagoditi tehnologijo vašim poslovnim potrebam – si Brother vedno prizadeva ponuditi svojim strankam še več.

Upravljanje tiskanja MPS

Upravljanje tiskanja MPS (Manages Print Services) je sicer širok pojem, nudi pa zelo preprost rezultat: pridobiti popoln nadzor nad tiskanjem in s tem prihraniti denar ter povečati produktivnost. Hkrati izboljša okoljsko trajnost in poveča varnost dokumentov.

Ključne lastnosti in prednosti:
  • Samodejno naročanje potrošnega materiala, da boste dobili točno tisto, kar in ko potrebujete.
  • Varna, stroškovno učinkovita rešitev, izdelana po meri.
  •  Na voljo za podjetja vseh velikosti.
  • Uporaba najnovejše brezžične in oblačne tehnologije. 

Brother navaja, da bodo v letošnjem letu prek 60 % celotnega poslovanja izvedli s programom upravljanja s tiskom MPS. Projekti MPS se vodijo tripartitno, torej med kupcem/uporabnikom, partnerjem in korporacijo Brother. S tem želijo zagotoviti popolno varnost za končne uporabnike, saj lahko v primeru nekorektnosti partnerja do kupca reagira pravičasno in določi drugega partnerja.  

Drugačna smer razvoja

Brother je uvedel tudi nekaj sprememb glede materialov produktov. Naprave vsebujejo debelejšo plastiko in kovinske ojačitve, kar je povečalo težnost in naj bi vplivalo na kakovostnejše ter hitrejše tiskanje. S tem so dosegli tudi večjo robustnost naprav in bistveno zmanjšali možnost odpovedi. 
 
Vir: 
  • Brother
  • Monitor, julij-avgust 2017