Lancom novice
Spremenjeno poslovanje izpitnega in servisnega centra. Več o tem na blogu.

Povezani v sistem rešitev.

Smo eden izmed vodilnih ponudnikov sistemskih in informacijskih rešitev, ki skupaj z vami gradimo na temeljih odličnosti. Vaša okolja povezujemo z znanjem in skupno željo po rasti.

Kdo smo mi?

30 let izkušenj na področju celovitih sistemskih in informacijskih rešitev

Začetki LANComa segajo v leto 1989, ko smo začeli s postavitvami manjših mrež z vizijo o sistemski hiši. Danes smo ponudnik celovitih sistemskih in informacijskih rešitev ter razvijalci lastne programske opreme za slovenski in tuji trg. Ponudbo IT rešitev in storitev dopolnjujemo z lastnim izpitnim centrom in organizacijo strokovnih srečanj ter posvetovanja za poslovne partnerje in zainteresirano javnost. Naše vodilo je razumevanje potreb uporabnikov in zaposlovanje najboljših kadrov.
Naši partnerji

Kaj vam nudimo

Svetujemo, načrtujemo, postavljamo in vzdržujemo celovite sistemske in informacijske rešitve ter razvijamo lastno programsko opremo v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih tehnologij.

Poslovna informatika

Digitaliziramo vaše poslovne procese.

Nudimo celovito pomoč pri obvladovanju vaših poslovnih procesov - od njihove identifikacije do končne integracije v obstoječe poslovne tokove.

več informacij
Sistemska integracija

Svetujemo, načrtujemo, izvedemo in vzdržujemo!

Prepustite nam skrb za vašo IT infrastrukturo v celoti ali delno, kot je to storilo že veliko število zadovoljnih uporabnikov.

več informacij
Servis

Nudimo kakovostne strokovne in cenovno ugodne storitve!

V celoti poskrbimo za servis in vzdrževanje vaše strojne opreme, kot so stacionarni in prenosni računalniki, tiskalniki, monitorji in ostale naprave.

več informacij
Zagotavljamo vam, da boste pri nas dobili vse najboljše, kar nudi trg. Želimo biti dobri, najboljši, želimo biti na vrhu, skupaj z vami. In radi bi bili vaši prijatelji.
MIHA JURGEC
MIHA JURGEC

Direktor podjetja LANCom

Povezani v blog

Novosti iz sveta informacijske in sistemske tehnologije,
LANCom dogodki in zgodbe o uspehu.

Ne zamudite novosti!

Enkrat mesečno poskrbimo, da ne zamudite najpomembnejših novic in ponudb.