None
V sodobnem svetu se vedno več poslovanja seli na mobilne naprave, kot so prenosni in tablični računalniki ter pametni telefoni. Temu so se prilagodili tudi proizvajalci tiskalnikov z rešitvami za mobilno tiskanje. Namen mobilnih tiskalnikov je, da lahko uporabnik na enostaven način naredi izpis kjerkoli na terenu in tako ni več vezan na dotično lokacijo tiskalnika. Tiskalniki so zaradi svoje majhnosti priročni, prenosljivi in se lahko uporabljajo na zelo različne načine (izpis računa pri stranki, naročanje v restavracija in drugo). 


LANCom je distribucijski, rešitveni in servisni partner podjetja Bixolon, ki je vodilni proizvajalec inovativnih rešitev za tiskanje. 

Vodilni proizvajalci tiskalnikov

Bixolon je južnokorejsko podjetje, ki se na trgu predstavlja kot eden vodilnih proizvajalcev široke palete inovativnih POS tiskalnikov in rešitev v zdravstvu, gostinstvu, logistiki, trgovini na drobno in še na mnogih drugih področjih. Ponosni na svoje začetke, ki segajo v leto 1990, danes ponujajo zanesljive in cenovno ugodne mobilne tiskalnike, termične POS tiskalnike, tiskalnike termičnih nalepk, blagajniške prikazovalnike, itd.

Pridružujemo se Bixolonovi filozofiji zagotoviti najboljšo možno rešitev za uporabnike, ohraniti trajnostno rast, zagotavljati hitro, fleksibilno in uporabnikom prijazno storitev, ob odgovorni poslovni praksi v celotni verigi partnerjev.

Zakaj zbledi izpis na računu ?

Verjetno ste se že srečali s težavo, da je po določenem času izpis na računu zbledel. Težava ni v tiskalniku samem, ampak v kvaliteti papirja. Največkrat izdajatelji dokumentov štedijo in uporabljajo papir slabe kvalitete.