None
Fiddler je program za zajemanje HTTP IN HTTPS prometa, ki z implementacijo »man in the middle« in uporabo samopodpisanih potrdil prestreže ves prihajajoči promet.

Uporabniku omogoča shranjevanje in spreminjanje HTTP prometa za namene odpravljanja napak, med pošiljanjem in prejemanjem.

Privzeto se promet iz Microsoftovega strežnika WinINET HTTPS samodejno usmeri na proxy ob zagonu, vendar je mogoče vsak brskalnik ali spletno aplikacijo (in večino mobilnih naprav) nastaviti tako, da usmerja svoj promet prek Fiddlerja.

Glavne funkcionalnosti

Manipulacija spletne seje

Enostavno urejanje spletnih sej: samo nastavite točko prekinitve, da začasno ustavite obdelavo seje in dovolite spremembo zahteve / odgovora.

Preskušanje zmogljivosti

Fiddler vam omogoča ogled »celotne teže strani«, HTTP caching-a in kompresije, ter enostavno filtriranje odgovorov s pravili, kot so "Označi vse nekompresirane odgovore večje od 25kb."

Prilagodljivo brezplačno orodje

Izkoristite bogat model razširljivosti, od preprostih FiddlerScript do močnih razširitev, ki jih je mogoče razviti z uporabo katerega koli .NET jezika.

Varnostno testiranje

  • Dešifrirajte HTTPS promet, prikažite in spremenite zahteve za spletne aplikacije z uporabo tehnike »man-in-the-middle decryption technique«.
  • Konfigurirajte Fiddler za dešifriranje celotnega prometa ali samo za posamezne seje. Za snemanje prometa HTTP / HTTPS uporabite Fiddler za beleženje vsega HTTPS prometa med računalnikom in internetom.
  • Odpravljajte napake prometa na skoraj vseh aplikacijah, ki podpirajo proxy (IE, Chrome, Safari, Firefox, Opera in drugo).
  • Spletno odpravljajte napake prometa iz Windows, Mac ali Linux sistemov ter mobilnih naprav (iOS in Android). Zagotovite, da se pravilni piškotki in glave prenesejo med odjemalcem in strežnikom.
PRENESI FIDDLER ORODJE
Vir: