None
Middle East Rail, sejem, kjer se v dveh dneh zbere na tisoče obiskovalcev iz Bližnjega vzhoda, vsako leto postreže z novitetami, trendi in inovacijami na področju železniškega prometa. Letos je sejem potekal v duhu reševanja največjih izzivov, s katerimi se sooča industrija. Od privatizacije in načrtovanja, digitalnih tehnologij in avtomatizacije do mobilnosti v mestih in inovacij ter posodobitev projektov na Bližnjem vzhodu. V družbi vodilnih ponudnikov rešitev je bila tudi naša LANCom ekipa. 
 

Sodobne organizacije stremijo k pametnejši, učinkovitejši in vse bolj digitalizirani infrastrukturi in digitalizacija je ta, ki spodbuja spremembe v prometni tehnologiji. Sodobna uporabniška izkušnja, podprta z IoT pristopi za preprosto in pregledno daljinsko vodenje prometa, je le ena izmed prednosti, ki jo zagotavlja LANCom PIS ©, sistem za obveščanje potnikov o aktualnem stanju voznih redov javnega transporta.
 
Udobje + Zadovoljstvo Potnikov = Ponovna Uporaba Storitev
 
Na pregleden in jasen način podaja usklajene vizualne in zvočne informacije o aktualnih zamudah, odpovedih in drugih dogodkih ter tako omogoča učinkovitejše načrtovanje vsakdanjih poti ali daljših potovanj.

 


Za več infromacij o LANCom PIS-u kliknite tukaj.