None
iScala je stabilen in robusten ERP sistem, ki podpira vse poslovne procese vaše organizacije v eni rešitvi. Omogoča vam preglednost in kontrolo poslovanja v vsakem trenutku, obenem pa povečuje učinkovitost in produktivnost poslovanja, ter znižuje stroške. Omogoča vam hiter odziv in sprejemanje odločitev glede na spremembe v poslovnem okolju na podlagi realnih in kvalitetnih podatkov. V primerjavi z drugimi ERP sistemi je postopek implementacije enostavnejši. Kljub temu, da sistem pokriva tudi najbolj kompleksne poslovne procese, je cenovno dostopen in predstavlja nizke stroške lastništva aplikacije.
 
 • Avtomatiziranje in poenostavljanje procesov.
 • Obvladovanje stroškov z vodenjem projektov.
 • Prilagodljiva funkcionalnost za vašo organizacijo.
 • Preprosta izvedba, razširitev in delovanje.
 • Poenostavitev skladnosti in upravljanja s predpisi.
 
Želite upravljati proizvodnjo?

S podjetjem Inkolteh d.o.o. smo sklenili partnerstvo, ki omogoča ustrezno pokritost proizvodnega dela, od robotizacije in avtomatizacije proizvodnih procesov, MES sistema v proizvodnji komponent ter računalniškega sistema za nadzor in napredno vzdrževanje.
Pridružite se nam na dogodku in izvedite več o prednostih uporabe iScale.
 

četrtek, 18. april, ob 10. uri
LANCom, Tržaška cesta 63, Maribor.

 
Epicor iScala je cenovno ugoden, a celovit komplet preizkušenih poslovnih rešitev za mala in srednje velika podjetja, ki delujejo lokalno in globalno. Zaradi preprostega podvajanja je dragocen tudi za največja globalna podjetja, ki potrebujejo popolnoma integrirano rešitev ERP za več prostorov.
 

Upravljajte celotno poslovanje z rešitvijo po vaši meri. Izberite module, ki jih potrebujete sedaj. Sistem bo rastel z vami z dodajanjem novih modulov in uporabnikov.
 
 • Upravljanje proizvodnje: Poenostavite procese, zmanjšajte odpadke in izboljšajte donosnost - ne glede na kompleksnost izdelka.
 • Upravljanje financ: Upravljajte finančne operacije in pridobite močan vpogled v uspešnost, stroške in tveganje.
 • Prodaja: Ustvarite natančne ocene in enostavno izpolnjujte naročila.
 • Upravljanje kadrov: Upravljajte svojo globalno delovno silo - od spretnosti in usposabljanja do plač zaposlenih.
 • Upravljanje izdelkov: Izboljšajte sodelovanje med ekipami za inženiring, nabavo, proizvodnjo, prodajo in nadzor kakovosti.
 • Enostavno vodenje projektov: Načrtujte in izvedite preproste ali kompleksne projekte na več ravneh s strogimi zahtevami glede stroškov in zaračunavanja.

PROGRAM
 
10.00 - 10.30
Registracija 
10.30 - 10.50
iScala - znižajte stroške in povečajte produktivnost
Timi Hraš, LANCom
10.50 - 11.10
iScala - novosti od verzije 3.0 do 3.3.
Suzana Kmetec, LANCom
11.10 - 11.30
Odmor s kavo in prigrizkom
11.30 - 11.50
Proizvodnja v inteligentnem sistemu CCLEAP
Matjaž Cehner, INKOLTEH
11.50 - 12.00
Q&A