None
Cestne, železniške in javne prometne tehnologije so združile balkanske države na dvodnevnem mednarodnem sejmu mobilnosti v Beogradu, ki je med 8. in 9. majem gostil našo ekipo ter že znano programsko rešitev, ki je plod lastnega razvoja, LANCom PIS©, tokrat v družbi RSMS-ja.

 

Sistem za upravljanje železniškega voznega parka Rolling Stock Management

Od vodenja evidenc in nadzora informacij ter zapisov o pregledih in okvarah, do upravljanja zalog za vzdrževanje voznega parka – RSMS nudi kolektivno podporo vodenja dnevnika zgodovine kot tudi aktualnih podatkov železniškega parka.

Glavne prednosti:
  • Definicija omrežja kontrolne točke.
  • Lokacijsko sledenje (RFID, GPS, T&SC).
  • Zaznavanje vročih koles.
  • Alarmi za odkrivanje preobremenitve.
  • Avtomatizirano spremljanje stanja.
  • API za združevanje podatkov.

Celovit sistem za obveščanje potnikov javnega transporta

LANCom PIS© pridobiva vse relevantne informacije o posameznih vožnjah skozi izbrane postaje in je povezan s signalno varnostnimi napravami na železniški progi ter GPS signalizacijo v primeru avtobusih prevozov in tako na pregleden in jasen način podaja usklajene vizualne in zvočne informacije o aktualnih zamudah ali odpovedih.
 

Želite preizkusiti demo verzijo?

Rešitev ponuja večino funkcionalnosti, ki jih potrebujejo operativni vodje prometa v sodobnem času. Preizkusite demo verzijo in se prepričajte o njeni učinkovitosti.
Pišite nam na martin.hren@lancom.si ali nas pokličite na +386 2 33 00 110.