None
Več internetnih aplikacij in storitev, več mobilnih naprav, več naprednih napadov in groženj. Tako kot se spreminjajo načini poslovanja, se spreminjajo tudi grožnje in potrebe po varovanju. Varnostne rešitve podjetja Fortinet priporoča neodvisni laboratorij NSS Labs za večjo preglednost, kontrolo in zaščito poslovanja podjetij vseh velikosti.


 

Funkcionalnosti požarne pregrade

 
Kontrola aplikacij in spletnega dostopa
Najboljši način za preprečevanje vdorov in okužbe z zlonamerno kodo je nadzor in kontrola uporabe Interneta. Naša storitev vam omogoča dinamično preprečevanje dostopa do nevarnih spletnih strani ter možnost omejitev dostopa do spletnih strani ter aplikacij kot so Facebook, Gmail, Youtube in podobne samo tistim uporabnikom, ki te storitve zares potrebujejo.


Preprečevanje poskusov vdora in prenosa zlonamerne kode
 
Uporabo spletnih strani in aplikacij, ki jih potrebujete za nemoteno poslovanje je potrebno natančno pregledovati in po potrebi ustaviti poskuse izkoriščanja ranljivosti (IPS) ali prenosa zlonamerne kode (Antivirus).


Varni oddaljeni dostop mobilnih uporabnikov

Za potrebe oddaljenega dostop mobilnih uporabnikov do poslovnih aplikacij ponujamo varni dostop z namensko programsko opremo na različnih mobilnih napravah z različnimi operacijskimi sistemi kot so: Windows, Mac OS X, Android, iOS in Linux. Opcijsko ponujamo uporabo dvo-nivojske avtentikacije.


Nadzor in upravljanje
 
Možnost nadzora in upravljanja preko lokalnega ali oblačnega nadzornega sistema, ki nam med drugim omogočata pregled nad zasedenostjo internetnega priključka, uporabo spletnih aplikacij in strani, preprečevanjem vdorov in poskusom prenosov zlonamerne kode za obdobje enega tedna (opcija shranjevanja podatkov za eno leto).

Poročanje

  Storitev omogoča generiranje dnevnih (opcija tedenskih in mesečnih poročil) poročil o uporabi interneta in delovanju sistema ter pošiljanju le teh preko elektronske pošte na različne naslove. Iz poročil je razvidno koliko je bil obremenjen internetni priključek, katere aplikacije in spletne strani so se uporabljale in kako učinkovit je bil sistem pri varovanju vašega podjetja in uporabnikov.


Več o varnostnih rešitvah najdete tukaj.

Kontaktirajte nas na:
Bojan Lepenik +386 2 33 00 216
bojan.lepenik@lancom.si