None
Z veseljem vam sporočamo, da je naš izpitni center ponovno odprl svoja vrata. Vabljeni k opravljanju izpitov za preverjanje znanja s področja splošnih računalniških znanj in naprednih IT znanj, namenjenih IT strokovnjakom. V našem izpitnem centru lahko opravljate naslednje izpite: Microsoft, IBM, HP, SQL, Cisco, Citrix, Oracle, Brocade, Linux, VMWare, Zend Technologies, Palo Alto, Networks, Amazon in mnogo več. Opravljate jih lahko vsak delovni torek, sredo in četrtek med 8. in 16. uro oziroma po dogovoru. Obvezna je prijava do 3 delovne dni pred izbranim terminom.
 

Prijava na izpit >>
 


    

 
Vsako leto na milijone ljudi po vsem svetu opravlja izpite iz širokega in pestrega nabora platforme Pearson VUE in Kryterion. Izpiti so profesionalno pripravljeni izpod rok mednarodnih IT strokovnjakov in se ponašajo z uporabnostjo ter vrednostjo po vsem svetu.

Izpiti preverjajo vaše veščine za uporabo tehnologije ali opravljanje zahtevnih nalog na različnih IT področjih kot npr. upravljanje s strežniki, podatkovnimi bazami, razvojnimi rešitvami… Izpiti opravičujejo svojo zahtevnost z dejstvom, da izpitniki ob certifikatu pridobijo znanje, ki jim omogoča analiziranje tehničnih rešitev, spreminjanje službenih problemov v izzive ter enostavnejše sprejemanje odločite na poslovni poti.
 
Podjetje z določenimi opravljenimi izpiti lahko pridobi nova partnerstva, zaposleni imajo večjo vrednost, certifikati pa pomenijo prednost na razpisih in so vsekakor dodana vrednost pri prodaji.
 
Imate vprašanja? Kontaktirajte nas.
izpiti@lancom.si
+386 2 33 00 261 
+386 2 33 00 203