Power BI

Spremenite podatke v priložnosti. Dosezite zavidljive rezultate s poslovno inteligenco, s katero boste sprejemali samozavestne odločitve na podlagi najnovejše analitike.

Heading Image

Pametna orodja za močne rezultate in naprednejša poročila

S Power BI rešitvijo boste pridobili več kot le napredno analitiko v obsegu celotnega podjetja.

 

Obdelovanje podatkov

Integrirana v Microsoftovo okolje, Power BI analitika omogoča črpanje in obdelovanje podatkov iz več kot 50 različnih podatkovnih virov ter prikazovanje le teh na vaši prilagojeni nadzorni plošči.

IZDELAVA POROČIL

Poiščite in delite smiselne vpoglede z več stotimi prikazi podatkov, vgrajenimi zmogljivostmi umetne inteligence, močno integracijo Excela ter vnaprej vgrajenimi in prilagojenimi podatkovnimi vezniki. Ustvarite poročila, ki bodo prikazovala informacije za optimalna analiziranja in nadaljnja odločanja.

VIZUALIZACIJA PODATKOV

Veliko pred-pripravljenih vizualizacij podaja jasen in pregleden pogled analitičnih podatkov na nadzorni plošči, ki omogoča pregled podatkov od posameznika do organizacije kot celote kjerkoli in kadarkoli.

Pomoč in svetovanje

Pomagamo vam pri identifikaciji poslovnih potreb, izdelamo vam dizajn rešitve ter uredimo izgradnjo podatkovnega skladišča. Načrtujemo in vodimo projekt, izobražujemo uporabnike ter poskrbimo za ustrezno vzdrževanje.

Inteligentna obdelava podatkov za spremljanje dela in poslovnih odločitev

Zmanjšajte dodatne stroške, kompleksnost in varnostna tveganja z inteligentno analitično platformo, ki omogoča pregled podatkov od posameznika do organizacije kot celote kjerkoli in kadarkoli.
Uporabite Power BI rešitev v različnih oddelkih kot so prodaja, finance, kadri in ostali. Spremljajte dnevni RVC po produktih, naročila in prodajo preko personalizirane nadzorne plošče.
 

Naši svetovalci so vam na voljo

Svetovanje / Vprašanja / Nasveti / Pomoč

MARKO KAŠMAN
SENIOR SVETOVALEC ZA RAZVOJ IT

MARKO KAŠMAN

Marko se že več kot desetletje ukvarja z razvojem in implementacijo informacijskih rešitev. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja vam bo pomagal pri izboljšavi poslovnih procesov v vašem podjetju.

marko.kasman@lancom.si | +386 2 33 00 133