Servis

Nudimo vzdrževanje in servisiranje strojne opreme številnih proizvajalcev.

Heading Image
Garancijska popravila sprejemamo izključno na letni terasi izpred stavbe - ob prihodu je potrebno obvezno poklicati na tel. št. 02 33 00 200. Izven garancijska popravila do nadaljnega ne sprejemamo. Vse že popravljene artikle bomo strankam dostavili na domači naslov preko pošte.
Več informacij: servis@lancom.si

Kaj nudimo

Vzpostavitev celovitih sistemov z vso pripadajočo strojno in programsko opremo.

Na voljo 24/7
SERVIS STREŽNIŠKE IN KOMUNIKACIJSKE OPREME

Na voljo 24/7

Imamo potrebna znanja za vzdrževanje in servisiranje strojne in programske opreme različnih proizvajalcev. Odpravljamo napake na strežnikih, diskovnih podsistemih, omrežjih, arhivskih in back-up enotah in namizni opremi.

SERVIS NAMIZNE OPREME

Servisiramo in izboljšujemo

Servisiramo namizne računalnike, prenosnike, tiskalnike, monitorje in drugo opremo. Poleg servisiranja lahko tudi izboljšamo delovanje vašega računalnika brez strojne nadgradnje.

Servisiramo in izboljšujemo
Vzdrževalne pogodbe

S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe si v primeru odpovedi zagotovite prioritetno obravnavo, zagotovljen čas odziva in odprave napake tudi izven delovnega časa (ponoči, vikendi, prazniki).
Opremo servisiramo na lokaciji naročnika ali v našem podjetju.

Široka paleta vzdrževalnih storitev

Hewlett Packard Enterprise

Eden izmed najpomembnejših naših partnerjev je tudi podjetje Hewlett Packard Enterprise. Kot njihov Servis One Gold Partner skupaj z njimi nudimo in izvajamo široko paleto vzdrževalnih storitev v obliki HPE podpornih pogodb tako na področju strojne strežniške opreme kot tudi opreme visoke razpoložljivosti. Osnovni obliki tovrstnih storitev sta paketna storitev: HPE Packed Support Services in pogodbena storitev HPE Contractual Support Services.

Hewlett Packard Enterprise
POMOČ NA DALJAVO

Težave prepustite strokovnjakom

Pomoč na daljavo omogoča, da se zaposleni v podjetju LANCom, preko internetne povezave poveže s strankinim računalnikom in ji tako pomaga rešiti težavo.
Za pomoč na daljavo pokličite serviserja in sledite navodilom.

tehnika@lancom.si
servis@lancom.si

+386 2 33 00 200

Izjava o skrbi za varstvo podatkov

LANCom d.o.o. je zavezan k zaščiti podatkov, ki jih pridobi z oddaljenim dostopom do naročnikovega sistema.

LANCom d.o.o. uporablja podatke strank, pridobljene z oddaljenim dostopom, izključno za zagotavljanje storitev dodatne podpore programskih in strojnih izdelkov ter v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli direktno ali posredno škodo, ki bi lahko nastala zaradi nepredvidenih dodatnih okvar ali izgube podatkov, kot posledica izvajanja storitev podpore na daljavo.

V kolikor se strinjate z izjavo o skrbi za varnost podatkov, se pridružite seji.
 

Prenos programa za dostop podpore na daljavo