Logo

Fundacija Jožeta Jurgeca

V letu 2014 se je podjetje odločilo počastiti soustanovitelja ter dolgoletnega generalnega direktorja. In nastala je neprofitna ustanova za pomoč mladim v stiski

Jože Jurgec

Jože Jurgec

Ustanovitelj in direktor

1957 - ∞

Vizionar, vreden vsega zaupanja. Blizu človeku. S temi besedami se morda najbolje opiše Jožeta Jurgca. Bil je branitelj zaposlenih in podjetja, navdušen nad tehnologijo in napredkom ter vedno zvest svojim načelom. Kar je manj znano, je, da je sled pustil tudi v lokalni skupnosti z neštetimi individualnimi in službenimi donacijami. Njegovo geslo je bilo: »Če lahko kaj narediš in pomagaš, to stori takoj.« In tudi zato so se njegovi nasledniki odločili, da se ustvari neprofitna ustanova, ki nosi njegovo ime. Fundacija Jožeta Jurgeca je tako po njegovem navdihu predvsem namenjena pomagati otrokom v socialni stiski.

Možnosti za doniranje

Sredstvo lahko donirate na

TRR

IBAN SI56 19100-0011309381

Namen

Donacija

Oznaka namena

CHAR

Namen fundacije

Osnovni princip dela Fundacije Jožeta Jurgeca je obravnavati primere s sočutjem in občutkom do sočloveka. Fundacija je še posebej posvečena pomoči otrokom iz socialno šibkejših družin, in jim skuša pomagati s podeljevanjem štipendij in denarne ter materialne pomoči (računalniška oprema). Končni cilj, h kateremu stremi Fundacija je, da otrokom oziroma njihovim družinam omogoči, da se vsaj nekoliko razbremenijo svojih vsakodnevnih skrbi.