Logo

Izjava o zasebnosti

Cenimo Vašo zasebnost in smo izjemno skrbni pri zagotavljanju zaščite in zasebnosti vseh Vaših podatkov, zato ste lahko prepričani, da so vsi Vaši podatki na varnem. Nikoli ne bomo prodali, si izposodili ali izdali Vaših osebnih identifikacijskih podatkov zunanjim osebam za njihove lastne tržne namene brez Vašega soglasja.

Ker ste naša cenjena stranka, je zasebnost Vaših podatkov za nas enako pomembna kot za Vas. Prav zato je za nas zelo pomembna preglednost – da Vam pokažemo, kaj storimo z vsemi podatki in kako jih uporabljamo.

V nadaljevanju so prikazane podrobnosti in razlage pravilnika o zasebnosti našega podjetja, da bi z njihovo pomočjo zaščitili Vaše pravice in zanimanja. Pozivamo Vas, da preberete Politiko zasebnosti in Politiko piškotkov, ki Vam bosta pomagali bolje razumeti naše poslovanje v povezavi z zasebnostjo.

Podatki, ki jih zbiramo:

zbiramo ali spremljamo lahko: (1) imena domačih strežnikov, elektronske naslove, vrsto računalnikov strank, prenesene datoteke, uporabljene iskalnike, operacijske sisteme in vrsto spletnega brskalnika obiskovalca spletne strani podjetja LANCom; (2) elektronske naslove obiskovalcev, ki s podjetjem LANCom komunicirajo preko elektronske pošte; (3) podatke, ki jih zavestno priskrbi obiskovalec spletnih forumov, spletnih obrazcev, elektronske pošte in drugih spletnih možnosti (vključujoč demografske in osebne podatke) in (4) skupne in individualne podatke na straneh, do katerih dostopajo obiskovalci.

Ostali podatki, ki jih pri našem podjetju zbiramo, so kontaktni podatki, ki jih vnesete pri izbiri stranke oz. partnerja, medtem ko izpolnjujete obrazec, s pomočjo katerega bi radi dobili več podatkov o našem podjetju, naših izdelkih in storitvah.

Skupne podatke domačih strežnikov obiskovalca lahko uporabimo za interne namene, ne bomo jih pa posredovali tretjim osebam, npr. podjetjem za trženje. Predani smo izvajanju našega poslovanja v skladu s temi načeli in z namenom zagotoviti zaščito in vzdrževanje zaupnosti osebnih podatkov.

Google Analytics

Pri LANComu uporabljamo Google Analytics analitično storitev za izboljšanje Vašega brskanja: Google Analytics je spletna storitev za analizo, ki jo zagotavlja podjetje Google. Google uporablja zbrane podatke za spremljanje in raziskovanje uporabe te strani, za pripravo poročila o vseh dejavnostih, ki jih potem deli tudi v svojih drugih storitvah.

Glede na Vaš spletni brskalnik lahko izberete način, kako naj Vaš računalnik ravna s piškotki, da se ti ne uporabljajo ali shranjujejo. Za več informacij o upravljanju s piškotki se obrnite na Vašega ponudnika spletnih storitev.

Storitve družbenih medijev

Vključitev storitev družbenih medijev Na tej spletni strani trenutno uporabljamo storitve družbenega medija Facebook, Instagram, LinkedIn in video portal Youtube.

Ko obiščete našo spletno ponudbo in kliknete na logotip posamezne družbene storitve, boste preusmerjeni na vsakokratno zunanjo stran tega ponudnika omrežnih storitev. Če kliknete na enega od teh gumbov, medtem ko ste prijavljeni pri ponudniku, se lahko informacija, da ste obiskali našo spletno ponudbo, tam pripiše vašemu uporabniškemu računu. Če ste član posamezne storitve in ne želite, da družbena omrežja o vas zbirajo podatke prek spletne ponudbe in jih povežejo z vašimi članskimi podatki, se, preden kliknete na katerega od teh logotipov, odjavite pri Facebook, Instagram, LinkedIn ali Youtube.

Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena GDPR.

Opozarjamo vas, da nam kot ponudniku te spletne strani ni znano, kakšna je vsebina posredovanih podatkov in na kakšen način jih ponudniki družbenih storitev uporabljajo. Več informacij o tem, kateri podatki se pridobijo ob priklicu storitev družbenih medijev pri Facebook, Instagram, LinkedIn ali Youtube in kako se jih uporablja, je vsebovanih v posameznih izjavah o varstvu podatkov na:

Ponudnik omrežjaNaslovIzjava o varstvu podatkov
FacebookFacebook Inc.
1601 S. California Ave,.
Palo Alto CA 94304,.
ZDA
https://sl-si.facebook.com/about/privacy/
YoutubeGoogle Inc.
1600 Amphitheatre Parkway,
Mountain View
CA 94043, ZDA
https://policies.google.com/privacy?hl=sl&gl=sl
InstagramFacebook Inc.
1601 S. California Ave,.
Palo Alto CA 94304,.
ZDA
https://help.instagram.com/519522125107875
LinkedInLinkedIn Headquarters
2029 Stierlin Ct. Ste. 200,
Mountain View
CA 94043
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy